Aparat de tuns barba si mustata Remington MB6550, Acumulator Li, 2-16 mm, Lame din titan, Functie Aspirare, Negru/Albastru

Opinia ta?

762172 / 42926

Nou

Aparat de tuns barba si mustata Remington MB6550     Orice barbat cu barba viseaza la aparatul care ii va usura procesul de ingrijire si il va ajuta sa finiseze lungimea barbii in cel mai scurt timp..

194.90 RON
pictorulfericit.ro

Recomandari

deal.ro

Aparat de tuns barba si mustata Remington MB6550     Orice barbat cu barba viseaza la aparatul care ii va usura procesul de ingrijire si il va ajuta sa finiseze lungimea barbii in cel mai scurt timp, dar mai ales procesul de curatire. Noul Vacuum Beard&Grooming Kit are incorporata tehnologia Vacuum, care aspira parul taiat intr-un recipient si evita blocarea sau infundarea trimmerului.   Aparatul dispune de doua atasamente pentru sistemul vacuum, dar si de un accesoriu obisnuit pentru finisarea perfecta a barbii. Trimmerul mare poate fi folosit impreuna cu pieptenul atasat si iti asigura o nivelare perfecta a lungimii parului, in timp ce trimmerul pentru detalii este ideal pentru definirea conturului si a zonei mustatii.   Lamele din titan avansat iti ofera rezultate optime pentru un look impecabil, fara efort, iar pieptenul ajustabil este util pentru a tunde cu precizie si pentru a varia in functie de lungimea si stilul dorit. Vei primi si o husa speciala pentru depozitare, pe care o poti folosi cu usurinta in calatorii, cu atat mai mult cu cat bateria pe baza de litiu iti permite sa il folosesti independent pana la 60 de minute. Comanda acum!