4Noutati pe site

Noutati Scaune Birou

Noutati Casa si gradina

Vezi siTesaturi

NeaparatMese de gradina

eBook Reader PocketBook 641 Aqua 2, E Ink Carta HD Capacitive Touchscreen 6inch, Procesor 1GHz, 256MB RAM, 8GB Flash, Wi-Fi, rezistent la apa si praf (Albastru)

Opinia ta?

3609768 / 74995

Nou

Puterea de a rezista PocketBook Aqua 2 are o clasificare IP57 (Ingress Protection) in conformitate cu sistemul international de clasificare. Pentru un utilizator acest lucru inseamna ca PocketBook Aqu..

497.51 RON

Recomandari

deal.ro

Puterea de a rezista PocketBook Aqua 2 are o clasificare IP57 (Ingress Protection) in conformitate cu sistemul international de clasificare. Pentru un utilizator acest lucru inseamna ca PocketBook Aqua este protejat de praf si poate fi scufundat in apa la o adancime de un metru, fara a afecta dispozitivul. Aceste caracteristici unice garanteaza o citire libera oriunde - in aer liber sau acasa. PocketBook Aqua 2 ofera o gama larga de locuri ideale pentru citit - pe un iaht, pe plaja, langa piscina sau relaxandu-va, facand o baie.     Diversitatea oportunitatilor Cu exceptia accesoriilor standard, pachetul de vanzare al PocketBook Aqua 2 contine adaptor audio Micro USB, ceea ce face posibila ascultarea fisierelor audio in format MP3 si utilizarea functiei Text-to-speech.   Pentru a oferi maximum de libertate in alegerea continutului electronic, PocketBook Aqua 2 suporta 17 formate de carte fara conversie si 4 grafica - JPEG, BMP, PNG, TIFF.     Wi-Fi integrat impreuna cu serviciile Dropbox si Send-to-PocketBook permit livrarea rapida si usoara a continutului electronic pe dispozitiv, fara conectarea la PC. In mod traditional pentru dispozitivele PocketBook, noul cititor de e-mail include dictionare Abbyy® Lingvo preinstalate pentru lectura convenabila si in limbi straine.   Butoanele de paginare convenabile si ergonomice sunt amplasate pe panoul frontal pentru o utilizare confortabila, tinand dispozitivul cu o singura mana. Acoperirea soft-touch a carcasei ofera senzatii tactile placute si impiedica poluarea amprentelor digitale.     O placere lunga de lectura Echipat cu multisenzor E Ink Carta ™ cu ecran de 6 inch si rezolutie HD (1024x758 pixeli), noul cititor electronic ofera un contrast excelent si asigura un confort ridicat pentru vizibilitatea utilizatorului. Spre deosebire de predecesorul sau, PocketBook Aqua 2 a primit integrarea LED-ului, ceea ce garanteaza o libertate completa de citire in orice conditii de iluminare.   Capacitatea de stocare interna de 8 GB permite pastrarea unei biblioteci digitale reale de cateva mii de carti electronice, in numai 180 de grame de dispozitiv usor. Avand o baterie de polimer Li-Ion de 1500 mAh, dispozitivul ofera ocazia de a citi zi de zi in decurs de pana la o luna fara a intrerupe incarcarea.